A  VETFUSION,  egy  WEB  technológiára  épülő  alkalmazás,  mely  hatékonyan  segíti  az  állatorvos szakemberek diagnosztikai és gyógyító tevékenységét, valamint az állatorvostan-hallgatók és praktizáló állatorvosok képalkotó eljárások alkalmazásával kapcsolatos szaktudásának megszerzését, elmélyítését.

A vCod egy webes alapú e-learning alkalmazás, melynek segítségével menedzselhetjük egy cég belső oktatási eseményeit. Multimédiás és kommunikációs technológiák használatával videó alapú előadást tarthatunk, az előadások élőben követhetők.
A vCoD rendelkezik videótárral, tudástárral, virtuális oktató teremmel és előadás közben elérhető chat szobával.

A Work4mance egy irodai munkafolyamatok irányítására és követésére szolgáló alkalmazás.

Egy elengedhetetlen keretrendszer ott, ahol a munkafolyamatban résztvevő személyek és szervezetek közötti munkavégzésben hatékony együttműködésre van szükség. A Work4mance alkalmazáscsomag üzleti folyamatok informatikai megvalósítása vagy automatizálása részben vagy egészben. A menedzselt workflow olyan folyamatok automatizmusának kialakítását fogja össze, ahol az információk halmaza, valamint az üzleti feladatok cserélődnek a szereplők és szerepkörök között, egy hatékony cég struktúrában.

Szimulációs Medikai Oktatói Keretrendszer

A Szimulációs Medikai Oktatói Keretrendszer (SZIMEDOK), olyan gyakorlati oktatási rendszer, amely magas élethűségű szimulációs eszközre építve és multimédiás technikát alkalmazva, segíti a tananyag gyakorlati elsajátítását, elmélyítését.

A cégek, szerveztek működtetésének egyik elhanyagolt területe a vállalati belső folyamatok innovatív támogatása, a szervezeti- és menedzsment folyamatok áttekintése és mérhetővé tétele. Ebben nyújt újfajta támogatást az OCCUPATOS teljesítményértékelő rendszer. Az OCCUPATOS teljesítményértékelő és mérő rendszer, mely a cégeknek tükörképet ad a valós problémakörökről, a szervezeti hatékonyságról. A rendszerbe beépített új vizsgálati módszerek segítségével hatékonyan dolgozza fel az erőforrás adatokat, értékeket.