Webes felület tervezés:

A webes alkalmazások, szoftverek kezelőfelülete, amellyel a végfelhasználó nap mint nap találkozik. Ez az interakció felülete, ez a felület határozza meg a felhasználói élményt. Egy jó design nagyban növelheti az alkalmazás használhatóságát.

A Netis törekszik arra, hogy alkalmazásaiban a stabilan lefejlesztett és letesztelt alap mellett egy minél hatékonyabb és felhasználóbarát kezelőfelülettel is növelje a termék értékét. A design nem céltalan, a funkcionalitást az ergonómiát kell kiindulási pontnak tekintenie. Ezek alapján készül el a kezelőfelület egységes letisztult modern grafikai arculata. A cél egy könnyen használható, hatékony és megjelenésben megnyerő alkalmazás, ami a megrendelő és a felhasználó igényeinek megfelel.

Vállalati megjelenés:

A Netis vállalja céges arculatának elkészítését. Az arculat a cég önmagáról kommunikált üzenete, a vállalat vizuális reprezentációja. Ezzel a képpel azonosítják önt leendő partnerei, megrendelői, ez alapján alakul ki az első benyomás.

Kisarculat:

Logó, névjegy


Alap arculat:

Logó, névjegy, árajánlat/levélsablon (MS Word), boríték


Nagyarculat:

Logó, névjegy, árajánlat/levélsablon (MS Word), mappa, boríték, szórólap/plakát, hirdetés, brossúra, arculati kézikönyv

Prezi:

A Netis vállalja Prezi prezentáció készítését. Korunk magyar vonatkozású sikertörténete a Prezi ami világszerte 50 millió felhasználóval átértelmezte a prezentálást.

A Powerpoint linearitásával és 2 dimenziójával ellentétben a Prezivel 3 dimenzióban mozoghatunk. "Belezoomolhatunk" a részletekbe, és eltávolodhatunk, hogy egészében láttassuk prezentációnkat. Teljesen új összefüggéseket mutathatunk meg vele, az emberi gondolkodáshoz közelebb álló rendszerbe tudjuk szedni az előadásunkat. Egy Prezi prezentáció a könnyű érthetőség miatt nem igényel magyarázatot, gördülékeny és szórakoztató.

Ha még nem ismeri a Prezi által nyújtott lehetőségeket, nézzen bele Saját céges prezentációnkba, illetve látogasson el a Prezi oldalára is.