A NETIS Informatikai Zrt. egyik meghatározó tevékenysége az egyedi alkalmazások, szoftverek fejlesztése.

Hiszünk abban, hogy a korszerű technológiájú és sokrétű használatot biztosító informatikai alkalmazások professzionális bevezetés után az Ön Cége számára is sok szakmai előnyt, nem ritkán üzleti hasznot biztosíthatnak.

A jól átgondoltan megtervezett, megvalósított informatikai rendszerek megfelelő szakmai elkötelezettség mellett hatékonyabbá és szabályozottabbá képesek tenni a cégek üzleti folyamatait. Mérhetővé válhatnak a vállalti tevékenységek. Gyorsabban és sokrétűbben késztíhetnek kimutatásokat, listákat, statisztikákat. Ezáltal a Cégvezetés, a szakmai irányítás mindig a feladat- és hatáskörének megfelelő szinten a legfrissebb adatokat láthatja. Így Önök emberi és tárgyi erőforrásokat takaríthatnak meg. Szükség és igény szerint az erőforrás átcsoportosításával szakembereik új feladatokkal foglalkozhatnak.

Szoftverfejlesztéseink során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatok felmérésére, a lehetséges folyamatautomatizálásra, a maximális informatikai folyamattámogatásra. Mindezt korszerű, a feladatnak megfelelő informatikai platform és technológia használatával valósítjuk meg.

Fejlesztéseink során új technológiákat és hatékonyan működtethető, kipróbált fejlesztőeszközöket alkalmazunk. A szoftver tervezése és fejlesztése során modularitásra törekszünk, ezáltal biztosítjuk a fejlesztett rendszer fokozatos bevezethetőségét, egyszerű és gyors bővíthetőségét. A rendszerek aktualizálását, jogszabálykövetését, folyamatosan bővülő funkcionalitást biztosítunk Partnereink számára.

A NETIS Zrt. csapatának nagy tapasztalata van a következő technológiák alkalmazásában: Oracle, MSSQL, My SQL, C#, ASP.NET, Java, Sharepoint, HTML/CSS, Javascript, XML, Kezelőfelület design

Egyedi szoftverfejlesztés során cégünk az alábbi folyamatokat alkalmazza:

Felmérés és rendszertervezés

A fejlesztés első fázisában kollégáink konzultálnak az Ügyféllel hogy megfelelő és minél teljesebb képet kaphassanak. Mind az infrastrukturális, mind a humán terület tevékenysége felmérésre kerül. Így garantáljuk, hogy az új rendszerkomponens megfelelően illeszkedjen a már meglévő üzleti környezetbe. A követelmények leírása és a folyamatterv alapján elkészül a szakmai specifikáció, amely tartalmazza a tervezett rendszer felépítését, a külső- és belső adatkapcsolatokat, az alkalmazás funkcióinak leírását, a felületek terveit és a rendszer részletes leírását.

Rendszerfejlesztés

Az ügyfél által megismert, és elfogadásra kerülő rendszerterv alapján a rendszerfejlesztés fázisában rendszeresen, szoftver verziókhoz kötötten tájékoztatjuk Partnereinket, és bemutatjuk a szoftver aktuális állapotát. A verzióismertetéssel biztosítjuk a fejlesztési folyamat partneroldali nyomon követését.

Tesztelés és átadás

Az általunk készített szoftver többszintűen tesztelt béta verzióját átadjuk Partnerünknek. Előzetes bemutatás, oktatás után mód nyílik arra, hogy célirányosan tesztelhesse az általa kijelölt üzemeltetői és felhasználói csapat a saját üzleti környezetében a rendszert. Így megbizonyosodhat arról, hogy a szoftver megfelel a korábban megfogalmazott, a felmérés során lefektetett ügyfél oldali elvárásoknak. A sikeres tesztidőszak után a szoftver végleges verziója kerül átadásra a szükséges szakmai dokumentációval együtt (pl. Üzemeltetési kézikönyv és a Felhasználói kéziköny)

Oktatás, támogatás

Az oktatások a projekttervben meghatározottan, az oktató környezet kialakítása után kezdőnek a tervezett helyen és időben. Az oktatási tematika általában felhasználói szintekre és szakmai területekre tagolódik (Pl. rendszergazdák, üzemeltetők, illetve a végfelhasználók képzése) Az általunk fejlesztett alkalmazásokra szerződés szerinti magas szintű rendelkezésre állást, 24 órás Web-es ügyfélkapcsolatot, és előre egyeztetett időszakban telefonos, illetve személyes konzultációt biztosítunk.